Flugor är gott

..fast nej.
Sent inlägg. 
Men idag följde jag med Moa till torget för hon skulle dels klippa sig och sedan till körskolan. (Moppe) och hon skulle fått vänta på torget ett tag imellan klippningen och körakolan så jag stannade med henne. Vi tog en frappe (idag igen...) och sedan vid halv fem skulle hon gå. Så jag åkte med min bror hem. 
Kom hem ganska sent men åkte till stallet och red Kron. Skulle ha indian hack och "barbacka" men de funkade absolut inte. Vi red en bit och 200 m från stallet tvärvände han och gick tillbaka. Jag är som en liten jag vet inte vad, men något väldigt litet som bara är där på hans rygg och försöker vara snäll och rida honom bettlöst. Men som tack fick jag en häst som bara drog iväg med mig. Men de gjorde inget för mig, eftersom det inte var jag som fick ett bett i munnen sedan. Jag satte upp och red iväg ännu en gång. Denna gången med resultat dock! ;) 
Vi försökte hitta nya vägar och gick in på några grusvägar men alla tog stopp så vi fick vända och försöka hitta en ny väg, utan resultat. Men mysig tur ändå! 
 
Jag svalde även en fluga! De va inte så mysigt. Satt och hostade å äcklades över att jag hade svalt en fluga. Jag är ju vegetarian!! ;) Min snygga outfit! Lila scabrak+nosludd, orange/blå vit sadelgjord och röda stigbyglar! Färger är kul ;) 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0